Calendarul competitiilor la rugby - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Sport

Calendarul competitiilor la rugby

Federația Română de Rugby a decis calendarul de reluare al competițiilor de seniori după pandemie.

Din Campionatul Național de Rugby în 7, în care au mai rămas două turnee de disputat. Primul va fi în 25 iulie la Petroșani, iar ultimul în 1 august, la Galați. CSU Arad ocupă locul cinci în această competiție, din 9 echipe participante. Cupa României și Superliga se vor relua în luna august.

https://www.trra.ro

CSU AV Arad va începe returul Diviziei Naționale de Seniori în 5 septembrie. Antrenorul-jucător Marian Grindei va avea același lot la dispoziție și este posibil să mai integreze câțiva jucători de 18 ani.

Ultimul meci al formației arădene a fost în 9 noiembrie, acasă cu CSM Galați. Echipa de pe locul 6 va juca în retur acasă cu CS Năvodari (în 5 septembrie), la Gura Humorului (12), cu CS Știința Petroșani (19), la CSM Bucovina Suceava (26), cu Rugby Club Bârlad (3 ocombrie), cu RC Grivița București (10) și la CSM Galați (17). Campionatul a început în septembrie 2019, astfel că se va întinde pe mai mult de un an calendaristic.

FRR a stabilit că, dacă nu se vor putea juca meciurile din cauza restricțiilor, se va lua clasamentul după ultima etapă disputată.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Cine sunt finalistele Cupei Roamniei la baschet feminin ?

observator

Grozav și-a găsit o echipa noua (Foto)

observator

Calendar competitional. Trei concursuri la Satu Mare

observator