Doi tineri retinuti pentru „alba-neagra”, în stațiunea Mamaia - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Alte stiri

Doi tineri retinuti pentru „alba-neagra”, în stațiunea Mamaia

În cursul zilei de sâmbăta, 27 iunie, în jurul orei 20.45, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că 2 bărbați ar practica jocuri clandestine de noroc de tip „alba-neagra”, pe pasarela din zona Perla din stațiunea Mamaia.

Deplasați la fața locului, polițiștii au surprins în flagrant delict 2 persoane, în timp ce organizau jocuri clandestine.

https://www.trra.ro

Aceștia au fost conduși la sediul Poliției, stabilindu-se că este vorba despre 2 bărbați, de 46, respectiv 56 de ani, din județul Galați, respectiv Dâmbovița.

Cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  organizarea de jocuri clandestine ale căror rezultate pot fi influențate prin dexteritatea mânuitorului mijloacelor de joc în scopul obținerii unor venituri, în formă continuată, conform O.U.G. 77/2009.

La aceeași dată, în jurul orei 22.40, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au depistat, în flagrant delict, un alt bărbat, de 59 de ani, din județul Prahova, în timp ce organiza jocuri clandestine de noroc, pe promenadă, în spatele unui restaurant din stațiunea Mamaia.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Accident de tren. Doi români răniți (Foto)

observator

Olanda impune restrictii romanilor !

observator

Stare de alerta dupa 15 mai ? Ce spune premierul ?

observator