Zeci de trenuri fac legătura intre litoral și întreaga țara - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Alba Alte stiri Arad Bihor Bistrita Nasaud Brasov Cluj Covasna Harghita Hunedoara Maramures Mures Salaj Satu mare Sibiu Turism

Zeci de trenuri fac legătura intre litoral și întreaga țara

36 de trenuri asigură zilnic din acest sfârşit de săptămână legătura între Bucureşti, marile oraşe şi Litoralul Mării Negre.

Faptul că vedem depăşind colegii care merg în maşini pe autostradă este un lucru bun, în primul rând că ei respectă viteza legală, care este maximum 130 şi ne dovedeşte că şi noi ne ţinem viteza de livret, în această zonă poate să fie undeva la 150. Linia a fost făcută pentru 160.

https://www.trra.ro

România a evoluat după anii ’90, a avut o trecere uşoară, a trecut la acest entuziasm al maşinii. Încetul cu încetul, românii vor depăşi şi această etapă şi se vor duce în zona pragmatică, în care vor calcula pur şi simplu care sunt avantajele, vor calcula că fac cu trenul două ore, cu maşina, ne spuneau colegii care au plecat cu logistica de dimineaţă de patru ore că încă n-au ajuns la Constanţa. Deci vor lua în calcul toate aceste lucruri şi vor decide să vină încetul cu încetul în tren” spune șeful CFR Călători, Dan Costescu.

 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Cățeluș, caut stăpân ! (Foto)

observator

Politistii au donat sange

observator

Final de campanie a plăților în avans pentru anul de cerere 2019

observator