Corona Braşov va avea echipă în Divizia A - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Brasov Sport

Corona Braşov va avea echipă în Divizia A

CSM Corona Braşov începe reconstrucţia unei echipe puternice şi va avea începând din sezonul competiţional 2020-2021 echipă în Divizia A de handbal feminin.

Formaţia braşoveană va fi pregătită de fosta internaţională Simona Gogîrlă, care va face echipă pe banca tehnică cu Vasile Curiţeanu.

Secţia de handbal a clubului Corona este una dintre cele mai importante din club, iar acest lucru se vede pornind de la rezultele pe care le are încă de la nivel de junioare. Avem în club junioare pe care trebuie să le creştem pentru performanţele pe care ni le dorim în viitor. Corona va avea de acum piramida cu echipă de divizie inclusă, iar acesta va fi un mare avantaj pentru jucătoare. Revenind însă la proiectul din acest sezon, cu siguranţă vom avea o echipă în care tinereţea se va imbina extrem de bine cu experienţa. Ne-am dorit să aducem la Braşov jucătoare de mare perspectivă pentru că ceea ce ne dorim pentru handbalul braşovean se încadrează în marea performanţă. Avem mare încredere că putem reconstrui o echipă puternică, pentru că avem tot ce ne trebuie. Avem condiţii foarte bune la Corona, avem jucătoare şi un public iubitor de handbal dar avem şi unii dintre cei mai buni antrenori din ţară, la centrul de copii şi juniori. Acesta a fost principalul motiv pentru care am şi continuat cu o bancă tehnică formată din club, şi avem convingerea că Simona Gogîrlă cu staff-ul pe care îl are va duce echipa în prima ligă. Faptul că suntem acum, în această situaţie şi pornim din divizie, este un avantaj pentru fete în primul rând, pentru că presiunea nu este atât de mare şi au timpul necesar să capete curaj şi experienţă pentru ce aşteptăm de la ele în viitor”, a spus Marius Fetti.

https://www.trra.ro
Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Handbal: Modificari în Liga Florilor. Vezi programul

observator

S-a făcut curățenie, dar au reaparut gunoaiele (Foto)

observator

Meciul restrictioneaza circulatia !

observator