Rezultatele la Bacalaureat vor fi publicate astăzi - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Alba Alte stiri Arad Bihor Bistrita Nasaud Brasov Cluj Covasna Harghita Hunedoara Maramures Mures Salaj Satu mare Sibiu

Rezultatele la Bacalaureat vor fi publicate astăzi

Rezultatele la examenul de Bacalaureat 2020 vor fi publicate astăzi, 30 iunie, până la ora 12.00. Lista va fi în format anonimizat al numelui candidaților.

Contestațiile vor putea fi depuse astăzi, de la ora 16.00 și miercuri, de la ora 8.00. Rezultatele finale vor fi cunoscute duminică, 5 iulie.

https://www.trra.ro

Rezultatele vor fi publicate de Ministerul Educației.

Ministerul Educației și Cercetării va publica rezultatele elevilor obținute în urma susținerii examenelor naționale cu anonimizarea numelui și a prenumelui.

Rezultatele vor fi afișate pe liste care cuprind: Codul candidaţilor (în loc de nume și prenume), notele obţinute la fiecare probă scrisă, media generală, acolo unde este cazul, participarea şi, după caz, rezultatele obţinute la echivalarea și/sau recunoaștere/susținerea probelor de evaluare a competenţelor şi rezultatul final: „reuşit”/„respins”/„neprezentat”, potrivit edupedu.ro.

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 30 iunie, în intervalul orar 16:00 – 19:00 și pe data de 01 iulie, în intervalul orar 8:00 – 12:00. În acest caz, al depunerii contestațiilor, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi anunțate duminică, 5 iulie.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Vor vedea tot ce mișca în oraș ! Zeci de ochi vor „privi” de pe stalpi ! (Foto)

observator

Cum sa prevenim raspandirea coronavirusului. Ce spun medicii

observator

Dan Fleseriu: „Dacă s-ar putea să întoarcem rezultatul, ar fi extraordinar”

observator