Comunicare on-line cu institutiile din subordinea Ministerului Muncii - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Alba Alte stiri Arad Bihor Bistrita Nasaud Brasov Cluj Covasna Harghita Hunedoara Maramures Mures Salaj Satu mare Sibiu

Comunicare on-line cu institutiile din subordinea Ministerului Muncii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a semnat ordinul care permite ca, din 15 august, comunicarea cu toate instituţiile din subordinea ministerului să se facă online.

Cetățenii care beneficiază de drepturi și servicii din partea Caselor de Pensii, Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă, Autorității pentru Plăți și Inspecții Sociale vor putea să comunice electronic cu aceste instituții, fie prin e-mail, fie prin intermediul site-urilor instituțiilor respective.

https://www.trra.ro

Acesta va fi principalul mijloc de comunicare până la momentul eliberării documentului solicitat. Cei care au nevoie de serviciile Ministerului Muncii vor faceun singur drum, la final – pentru ridicarea documentelor solicitate după confruntarea celor trimise prin mijloace electronice cu originalul.

Instituțiile din subordinea Ministerului Muncii au termen până la 15 august să implementeze acest mecanism de comunicare cu cetățenii.

Cei care doresc să aplice în continuare prin transmiterea documentelor la ghișeu vor putea face acest lucru în continuare.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Prezidentiabilii se ingramadesc la Satu Mare. “Ziua Armatei” (zic ei) … alegerile (zicem noi)

observator

Elev de 12 ani, căzut de la înălțime. SMURD-ul la școala (Foto)

observator

Femeie ranita într-un accident, salvată de o voluntara ISU (Foto)

observator