Valer Blidar a vândut pachetul majoritar de acţiuni de la Banca Feroviară - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Arad Financiar

Valer Blidar a vândut pachetul majoritar de acţiuni de la Banca Feroviară

Omul de afaceri arădean Valer Blidar, proprietarul Astra Vagoane, a anunţat vânzarea pachetului majoritar de acţiuni pe care îl deţinea la Banca Feroviară către Olimpiu Bălaş, un antreprenor din IT care deţine grupul New Business Dimensions.

În ultimii doi ani am fost în discuţii cu mulţi investitori interesaţi de achiziţia băncii şi am analizat cu atenţie strategiile acestora. Cei doi investitori locali cooptaţi în acţionariat deţin o expertiză solidă în zona de fintech şi am credinţa că împreună vom transforma Banca Feroviară într-o bancă modernă şi inovatoare, capabilă să deservească afacerile locale”, a declarat Valer Blidar.

https://www.trra.ro

Achiziţia unui pachet de acţiuni la Banca Feroviară este o decizie strategică prin care dorim să introducem un portofoliu de soluţii digitale, moderne, IMM-urilor din România. Deţinem soluţii de digitalizare aferente activităţilor băncii şi avem încredere în adopţia soluţiilor tehnice de către clienţi” spune Olimpiu Balas.

Banca Feroviară îi mai are în acționariat și pe Tristar SRL, cu 23%, şi Atelierele CFR Griviţa cu 9,5%. Tranzacţia a primit aprobarea Băncii Naționale a României.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Mesaj din partea presedintelui CJ, cu ocazia “Zilei Mondiale a Sanatati”

observator

Aceste mașini vor fi interzise în Romania

observator

Dezvoltare locala ! Clujul va avae autobuze fără soferi !

observator