Festival „calator” în Sibiu - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Life Sibiu

Festival „calator” în Sibiu

Festivalul ICon Arts Transilvania vă invită în perioada 25 iulie-10 august la o nouă ediție a evenimentului care se desfășoară în diverse localități din sudul Transilvaniei: Sibiu, Râșnov, Mediaș, Alma Vii, Biertan, Richiș, Mălăncrav, Viscri și Dealu Frumos. În programul festivalului puteți participa la după-mese și seri în aer liber cu jazz, muzică de cameră, teatru, dar și la o șezătoare postmodernă cu tradiții și gastronomii locale. Programul complet este disponibil pe: www.iconarts.ro.

La Sibiu, festivalul va debuta duminică, 26 iulie, la ora 19, cu proiectul „Uvertura” conceput de ansamblul PlaCello. Concertul va avea loc în grădina interioară a Muzeului Brukenthal și va include în program uverturi compuse de Charpentier, Händel, Rossini, Mozart, Ceaikovski, Verdi, în aranjament special pentru cvartet de violoncele. Vor concerta Răzvan Suma, Ștefan Cazacu, Ella Bokor și Mircea Marian.

https://www.trra.ro

În cadrul festivalului, la Sibiu veți mai putea participa la concertul Duo Percussionescu (27 iulie), concertul de percuție Power Vibes (29 iulie), concertul „Past Forward” (6 august) cu Valentin Răduţiu la violoncel și Petru luga la contrabas și la un concert de jazz (7 august) cu Ana Cristina Leonte – voce, Ciprian Pop la chitară și Albert Tajti la pian. Evenimentele vor avea loc pe esplanada Sălii Thalia.

Accesul publicului la manifestările din cadrul festivalului este liber, în limita locurilor disponibile și se realizează în baza unei rezervări la adresa reservations@iconarts.ro.

Festivalul ICon Arts este un eveniment organizat de UCIMR – Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România și Exces Music.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Respect ! Salvează vieți și în timpul liber !

observator

Doliu la Serviciile Judetene de Ambulanta din toata tara

observator

Atentionare de ploaie si vant in mai multe judete din Transilvania

observator