Se majoreaza alocatiile pentru copii. Vezi de când - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Alba Alte stiri Arad Bihor Bistrita Nasaud Brasov Cluj Covasna Financiar Harghita Hunedoara Maramures Mures Salaj Satu mare Sibiu

Se majoreaza alocatiile pentru copii. Vezi de când

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a anunțat că Guvernul va crește alocatiile pentru copii, însă in etape.

Aceasta a mai subliniat și fapt ca se fac eforturi constante pentru a găsi resursele necesare pentru o creștere cât mai eficientă a alocațiilor.

https://www.trra.ro

Vreau să asigur pe toată lumea că Guvernul va creşte alocaţiile. Toate creşterile de alocaţii de până acum s-au făcut la iniţiativele PNL. Suntem în lucru cu un proiect de urgenţă. Este adevărat că ministrul Finanaţelor a avut o prima discutie cu mine si cu premierul.

Ne indreptam spre o creştere etapizata de sută la sută. Ce vă pot spune e că se fac eforturi sa gasim toate sursele pentru a completa o crestere mai eficienta a alocaţiilor”, a spus Violeta Alexandru la Realitatea Plus.

În ceea ce privește data la care alocațiile vor fi majorate, ministrul Muncii a precizat că data de 1 august este cea dorită, iar discuțiile continuă pentru ca acest lucru să se și întâmple.

Noi vrem să ne încadrăm la termen: 1 august, alocații mărite. Mâine continuăm dicuțiile și ne îndreptăm către un scenariu de creștere etapizată. Sperăm să ajungem la un echilibru în buget, pentru că avem și alte creșteri”, a mai explicat Violeta Alexandru.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Căutat de autoritățile române, reținut la intrarea în țară

observator

Un nou caz de mistret cu pesta porcina în Brașov

observator

Nu mai e mult de așteptat ! Hai cu bebelusul tău la biblioteca !

observator