Stimulente financiare personalului medical - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Financiar Satu mare

Stimulente financiare personalului medical

În ședința Consiliului Județean Satu Mare de astăzi, consilierii județeni au aprobat stimulentele financiare pentru personalul din Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, în valoare de 176.177 lei, respectiv 22.802 lei pentru cei din Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș, fiind vizați echipa laboratorului de testare a infecției cu coronavirus și directorii economici ai spitalelor.

Finanțarea este acordată în baza unei regulament aprobat de Comitelele Directoare ale celor două spitale și reprezintă o recunoaștere a muncii suplimentare depuse în perioada pandemiei, în afara orelor prevăzute în contract, având în vedere numărul mic al specialiștilor și volumul mare de muncă.

https://www.trra.ro

În perioada următoare vor fi acordate stimulente financiare și angajaților Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare care pe durata pandemiei au fost în carantină la locul de muncă. Deși legea a fost modificată în această direcție, Consiliul Județean Satu Mare așteaptă repartizarea fondurilor necesare.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Masinile abandonate, indepartate de pe domeniul public

observator

Politistii avertizeaza !

observator

Avea o condamnare. Politistii l-au bagat la puscarie

observator