Școlile din Negresti-Oas, reabilitate (Foto) - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Satu mare

Școlile din Negresti-Oas, reabilitate (Foto)

Continua în ritm accelerat investițiile în sistemul de învățământ din Negrești-Oaș. Ultima instituție de învățământ care va intra în reabilitare este Școala Gimnazială nr. 1.

Am lansat licitația pe SICAP pentru execuția lucrărilor pentru ”Creșterea eficienței energetice a Școlii Gimnaziale nr. 1”, o investiție în valoare de 3,7 milioane de lei realizată din fonduri europene, prin REGIO 2014-2020.

https://www.trra.ro

Fac apel la constructori să urmărească platforma SICAP și să participe la licitație pentru a putea începe cât mai curând lucrările. Este păcat să avem proiectele și fondurile disponibile, dar să nu putem realiza cât de repede ne dorim toți modernizarea orașului!” spune primarul orașului Negresti-Oas, Aurelia Fedorca.

Printre lucrările ce vor fi realizate la Școala nr. 1 se numără reabilitarea termică a anvelopei, izolarea termică a fațadei – parte opacă și parte vitrată, înlocuirea sistemului de încălzire și apă caldă cu unul performant – centrală pe biomasă, reabilitarea instalației de iluminat prin înlocuirea cu corpuri de iluminat cu eficiență energetică ridicată și durată mare de viață, finisaje și recompartimentare interioară, adaptarea infrastructurii pentru persoanele cu dizabilități – rampe de acces, platformă, grup sanitar.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Explozii asurzitoare ! Muniție distrusa la Moftin ! (Foto)

observator

Incendiu la etajul unui bloc. Pomperii intervin (Foto)

observator

Arta dincolo de gratii. Concert sustinut de un detinut din Satu Mare

observator