Si slovenii ne-au pus gand rau ! - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Alte stiri Turism

Si slovenii ne-au pus gand rau !

România nu mai apare pe “lista verde” publicată de autorităţile slovene, astfel că persoanele ce ajung în Slovenia din ţara noastră trebuie să se izoleze, timp de 14 zile, la hotel sau în altă locaţie desemnată. Măsura a intrat de azi în vigoare şi este valabilă şi pentru persoanele venite din Bulgaria, Luxemburg şi câteva regiuni ale Spaniei, printre altele.

Includerea României pe “lista roşie” de către Guvernul sloven vine odată cu creşterea numărului de infectări cu COVID-19 la noi în ţară. La rândul său, Italia a anunţat că prelungeşte, cu zece zile, restricţiile aplicate persoanelor ce vin din România şi Bulgaria, autorităţile temându-se că românii care se pregătesc de concediu ar putea aduce în Italia un nou val de infectări.

https://www.trra.ro

Şi românii care merg în Belgia au parte de noi reguli, începând de mâine. Concret, toate persoanele care călătoresc în scop turistic vor fi obligate să completeze anterior intrării pe teritoriul Belgiei formularul online, Passenger Locator Form.

În schimb, autorităţile de la Sofia au decis că românii nu trebuie să mai prezinte la graniţa bulgară declaraţia pe propria răspundere prin care confirmau că au luat la cunoştinţă şi îşi asumă riscurile privind COVID-19, astfel că românii îşi pot face vacanţele în Bulgaria fără limitări, cel puţin pentru moment.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Scumpiri la cateva produse. Vezi ce spune statistica

observator

Profesorul „vedeta”. În timp ce își preda cursul, și-a făcut nevoile la baie. Totul a fost filmat (Video)

observator

Accident la aeroport. Patru raniti (Foto)

observator