Toni Rotaru a semnat cu BC CSU Sibiu (Foto) - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Sibiu Sport

Toni Rotaru a semnat cu BC CSU Sibiu (Foto)

BC CSU Sibiu a anunțat transferul lui Anton Rotaru în lotul condus de Dan Fleșeriu. Jucătorul clujean are 18 ani, o înălțime de 1,84 metri și a evoluat pentru U-BT Cluj-Napoca pe poziția 2.

Toni Rotaru și-a făcut junioratul la U-BT, participând alături de trupa ardeleană la campionatele naționale U13, U14, U16 și U18. De asemenea, în sezonul 2019-2020, Rotaru a evoluat în Liga I, având medii de 11.9 puncte, 3.2 recuperări, 2.7 pase decisive și 1.7 intercepții.

https://www.trra.ro

În stagiunea precedentă, fiul fostului baschetbalist Horea Rotaru a făcut parte din lotul de seniori al lui U-BT Cluj-Napoca. Toni a intrat în duelurile cu KB Rahoveci din preliminariile FIBA Europe Cup și în șase partide din campionatul intern.

Sunt fericit cu alegerea de a veni la Sibiu. În primul rând, publicul este unul iubitor de baschet și sunt convins că mă voi simți foarte bine în Sala Transilvania. Aștept cu nerăbdare să îmi cunosc coechipierii, staff-ul, începerea antrenamentelor și a sezonului, după o pauză nedorită. Sunt convins că vom face împreună un sezon bun și sper să ne îndeplinim toate obiectivele pe plan colectiv, dar și individual. Hai CSU!”, a declarat Anton Rotaru pentru bc-csusibiu.ro.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Baschet: Kris Richard, cel mai bun jucător al etapei

observator

CSM Corona Brașov își va relua antrenamentele după 31 mai

observator

Consiliul Județean Sibiu păstrează legătura cu cetățenii!

observator