Primele transferuri la UTA - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Arad Sport

Primele transferuri la UTA

UTA s-a mișcat deja pe piața transferurilor. Primele două transferuri fac parte din strategia aleasă de clubul „alb-roșu”.

Primul jucător care a fost prezentat este Ioan Hora. Acesta a evoluat pentru UTA încă din anul 2005, iar după 15 ani revine la Arad.

https://www.trra.ro

În primul rând, îi felicit pe cei din conducerea clubului, dar și pe jucători, pentru performanța de a accede în Liga I. Am așteptat cu sufletul la gură să facă acest pas al promovării, am tremurat pur și simplu în ultimele trei etape. Am acceptat această provocare cu sufletul, în primul rând, dar știu că în acest club sunt oameni profesioniști, care au un proiect frumos aici, la Arad. Chiar îmi doresc să ducem această bătălie la limita play-offului. Sunt la Arad ca și cum sunt acasă, acest oraș e a doua mea casă. Aradul e în sufletul meu, aici e o parte din sufletul meu, aici am debutat în fotbalul mare și acum vreau să întorc serviciile ce mi s-au oferit, am avut șansa să debutez în liga a II-a, iar apoi în prima ligă. Un sezon bun pentru mine înseamnă pătrunderea cu UTA în play-off” – a declarat Hora.

Celălalt jucător care a semnat cu UTA este Neluț Roșu. Acesta are un titlu de campion, cu Viitorul Constanța, dar a mai evoluat și la alte echipe importante, precum Levski Sofia, Astra Giurgiu sau Gaz Metan Mediaș.

 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

10 focare, în zece zile

observator

10% din valoarea lucrarilor de renovare. Este mita ceruta de contabila sefa a unei școli

observator

A lăsat-o fără drept de apel

observator