Free Tours, principala alegere a turiștilor din Arad - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Arad Life Turism

Free Tours, principala alegere a turiștilor din Arad

Proiectul Arad Free Tours a fost recunoscut ca fiind câștigătorul premiului Travellers Choice 2020 pentru categoria „Lucruri de făcut în Arad”. Premiul a fost acordat pe baza recenziilor lăsate de turiști pe TripAdvisor în cursul anului 2019, câștigătoare fiind acele proiecte sau activități care au primit în mod constant feedback excelent din partea călătorilor.

Câștigătorii premiilor Travellers Choice Award 2020 ar trebui să fie mândri de această recunoaștere distinsă”, a spus Kanika Soni, director comercial la Tripadvisor. „Deși a fost un an provocator pentru călătorii, vrem să sărbătorim realizările partenerilor noștri. Câștigătorii premiilor sunt iubiți pentru serviciile și calitatea lor excepționale. Nu numai că aceștia sunt câștigători pe bună dreptate ai premiilor, ci sunt și o sursă minunată de inspirație pentru turiști, deoarece lumea începe să se aventureze din nou”.

https://www.trra.ro

În decursul anului trecut, proiectul Arad Free Tours a obținut câteva zeci de recenzii din partea turiștilor români și străini care au vizitat orașul și care au aflat poveștile acestuia cu ajutorul ghizilor proiectului. „Timpul petrecut în Arad pe parcursul turului a fost foarte plăcut, ghizii de turism sunt bine pregătiți, amabili și implicați.

Recomand cu drag această activitate tuturor celor care doresc să descopere un oraș care ascunde atâtea locuri frumoase”, scrie Mihaela R., unul dintre turiștii care au vizitat orașul cu ajutorul Arad Free Tours.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Proiecte de cercetare castigate de Universitatea „Aurel Vlacu” din Arad

observator

Coronavirus Romania: 4.360 de decese !

observator

Zboruri spre Tunisia si Egipt, direct de la Sibiu

observator