Cineplexx redeschide pe 15 septembrie - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Life

Cineplexx redeschide pe 15 septembrie

Veștile bune se țin lanț când, pentru ieșirile la film. Marți, 15 septembrie, oaspeții Cineplexx beneficiază de un preț unic de 8 lei pe bilet cu popcorn și suc gratuite pentru toate filmele din programul primei zile.

Mai mult decât atât, promoția redeschiderii de 8 lei pe bilet cu popcorn și suc gratuite, valabilă toată ziua de marți, va fi reluată și în primul weekend – sambătă și duminică, 19-20 septembrie – în toate locațiile Cineplexx: Băneasa, Titan, Satu Mare, Sibiu, dar și în cinematograful din Târgu-Mureș care urmează să fie inaugurat pe 16 septembrie.

https://www.trra.ro

În oferta disponibilă doar pe 15 septembrie și 19-20 septembrie, sunt incluse filme pentru toate vârstele și toate gusturile, de văzut în familie, în cuplu sau cu prieteni, iar printre acestea se numără: noua lansare „După ce ne-am certat”, „Bloodshot”, „Omul invizibil”, „Tot înainte”, respectiv „Jumanji”, „Cenușăreasa” sau „Latte și cristalul fermecat”.

Programul complet al cinematografelor și detalii despre promoții se găsesc pe site-ul www.cineplexx.ro sau în aplicația Cineplexx care poate fi descărcată gratuit pe mobil.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România. La aproximativ un an de la intrarea pe piața românească, Cineplexx deține deja patru locații deschise – Băneasa, Titan, Satu-Mare și Sibiu – și inaugurează cel de-al cincilea multiplex la Târgu-Mureș.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Fenomen astronomic. Super Luna in acest week-end

observator

SMALL Time Festival, decalat

observator

Credințe religioase și populare despre Agheasma Mică

observator