Sunt cei mai puternici barbati - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Life Satu mare Sport

Sunt cei mai puternici barbati

Sâmbătă, 19 septembrie, începând cu ora 15.00, în curtea Centrului Cultural din Municipiul Carei s-a desfășurat cea de-a treisprezecea ediție a concursului internațional de forță STRONGMAN – Cel mai puternic bărbat 2020, organizat de Asociația FitForce.

În cadrul concursului s-au înscris 8 concurenţi din trei țări: România, Ungaria şi Republica Moldova: Juhász Péter (Ungaria), Iulian Moțoc (București), Laurențiu Mincu (Ploiești), Sergiu Mirzenco (Rep. Moldova), Vadim Smolyak (Rep. Moldova), Vasile Olariu (Tășnad), Robert Marian (București), Vladimir Comorovschi (București).

https://www.trra.ro

Competiția, organizată impecabil de către Daniel Mureșan și echipa Fit Force a durat aproape trei ore și a constat în cinci probe:

Rostogolirea cauciucurilor de 400 kg, îndreptări cu o mașină de 1,5 tone, „Log lift” cu un buștean cu greutatea de 130 kg, „Piatra lui Atlas” – Ridicarea unei pietre de râu de 135 kg pe un suport de 130 cm, „Front Hold” susținerea unei greutăți de 20 de kg.

Conform punctajelor obţinute în cadrul celor cinci probe, Strongman XIII – Carei 2020 a fost câştigat de către Juhász Péter (Ungaria) – 37,5 p., pe locul al doilea s-a clasat Robert Marian ( București) – 34,5 p., pe locul al treilea s-a clasat Laurențiu Mincu (Ploiești) – 23 p.

Concursul STRONGMAN a fost prezentat de către Adrian Ștefănuți și a fost transmis integral online pe pagina de facebook a Asociației FitForce, întrucât accesul publicului a fost restricționat din cauza normelor de prevenire a răspândirii Coronavirusului.

Câștigătorii au fost recompensați cu premii constând în bani, diplome, medalii și cupe, oferite de către organizatori și sponsori.

Juriul competiției a fost format din: Diana Lupșica, Adrian Pașca, Sfîra Gheorghe, Geta Vandici.

Arbitrii concursului au fost: Daniel Mureșan, Florin Lupaș și Lakatos Péter.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Aproape 600 de transportatori marfa au intrat în țara pe la Petea, în ultimele 24 de ore

observator

Filarmonica își redeschide portile

observator

Plan Roșu de Intervenție ! Accident cu 4 răniți în Gherta Mica !

observator