Spectacolul „Almost, Maine” se joacă vineri, în sala mare a Teatrului de Nord - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Life Satu mare

Spectacolul „Almost, Maine” se joacă vineri, în sala mare a Teatrului de Nord

Trupa Mihai Raicu a Teatrului de Nord vă invită vineri 25 septembrie, de la ora 19.00, la spectacolul „Almost, Maine” de John Cariani, regia Theo Marton.

O comedie romantică sensibilă, plină de umor pe cât de inteligent, pe atât de cald.”

https://www.trra.ro

Din distribuție fac parte actorii: Ciprian Vultur, Stelian Roșian, Cătălin Mareș, Andrei Stan, Vlad Mureșan, Ioana Cheregi, Raluca Mara, Crina Andriucă, Roxana Fânață, Alexandra Odoroagă, Anca Dogaru, Alina Negrău, Andrei Gîjulete.

Spectacolul se joacă în Sala Mare a teatrului, cu asigurarea și respectarea tuturor măsurilor de igienă și distanță care se impun.

Centrat pe relații, pe inocență și pe înțelegere umană, textul lui John Cariani, cu scene separate, fiecare cu două sau trei personaje, nu poate decît să cîștige publicul, oferind actorilor prilejul de a străluci. Iar regizorul, atent să împlinească această intenție, a lucrat inteligent, a strecurat comic de calitate și a accentuat aerul ușor neverosimil al scenelor. Într-o piesă exclusiv despre dragoste, el a mizat pe cea mai caldă componentă a teatrului, relația între personaje. Construite pas cu pas, scenele se pigmentează cu o mică doză de suprarealitate. Pauze, subtexte, tăceri, jocul privirilor, contrastele amuzante și ritmul vioi, cu treceri rapide între scene, fără timpi morți au fost atuurile pe care regizorul Theo Marton le-a scos din mînecă pe tot parcursul spectacolului. Spectacolul său cu aer modern, în care actorii vorbesc bine, ca în zilele noastre, deloc „ca la teatru”, deloc artificial, are toate șansele să placă spectatorilor. (Cristina Rusiecki)

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

300 de copii invata in cresele din Satu Mare

observator

Eveniment online organizat de un liceu din Satu Mare

observator

Concurs de colectare a deșeurilor electrice

observator