Talharie într-un parc din Arad - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Arad

Talharie într-un parc din Arad

Jandarmii s-au deplasat de urgență în zona indicată și au găsit victima întinsă pe trotuar, cu leziuni la nivelul feței. Bărbatul le-a povestit jandarmilor ce s-a întâmplat, oferindu-le datele de identificare și semnalmentele agresorului.

La fața locului a fost solicitat un echipaj de ambulanță, iar după ce victima a fost transportată la spital, jandarmii au plecat în căutarea agresorului. Acesta a fost identificat după aproximativ două ore de căutări într-o zonă apropiată de locul în care s-a petrecut fapta. În urma verificărilor preliminare efectuate, jandarmii au constatat faptul că cei doi bărbați se cunosc, iar după ce au consumat împreună băuturi alcoolice, unul dintre aceștia l-a lovit pe celălalt cu pumnii în zona feței și i-a sustras din buzunar o sumă de bani, după care a fugit. Din declarațiile părții vătămate ar fi vorba de 300 de lei.

https://www.trra.ro

Agresorul le-a declarat jandarmilor că a făcut acest lucru deorece avea nevoie de bani să plătească o amendă. Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului, acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, conform Codului Penal”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad. Cazul a fost preluat de către polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Organizarea concursului de titularizare a fost deblocată

observator

16 persoane preluate de la frontiera și duse în carantina

observator

Vant nebun in toata Transilvania. Pana cand

observator