Conferintele BookLand Evolution se relanseaza intr-un nou format - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Alba Alte stiri Arad Bihor Bistrita Nasaud Brasov Cluj Covasna Harghita Hunedoara Life Maramures Mures Salaj Satu mare Sibiu

Conferintele BookLand Evolution se relanseaza intr-un nou format

100.000 tineri, 1.960 speakeri, 23 orase vizitate anualasa arata bilantul primilor 6 ani ai Conferintelor BookLand Evolution. In al 7lea an, dupa doar editia din Bucuresti sustinuta in format offline, evenimentul trece integral in mediul online pentru a continua sa inspire tinerii din Romania.

Practic, le transmitem liceenilor si studentilor sa pretuiasca importanta educatiei, incurajandu-i sa-si urmeze vocatia si sa aiba incredere ca-si pot indeplini visele. Avem convingerea ca fiecare copil are dreptul la o educatie de calitate si o viata decenta, indiferent de mediul in care locuieste. Conferintele reprezinta o oportunitate excelenta de a primi sfaturi de la varii profesionisti. Cum contextul social actual nu mai permite intrunirile fizice de amploare, am regandit conceptul si l-am transformat intr-unul online, pentru ca tinerii sa beneficieze in continuare de recomandarile celor pe care ii pot lua drept model. Recunosc, inca din luna Martie colegii mei au insistat sa trecem in online cu conferintele. M-am incapatanat, crezand cu fermitate ca efervescenta dialogului fata in fata nu poate fi egalata de nimic altceva… insa adolescentii din Tabara Coolturala BookLand m-au convins in cateva minute ca schimbarea e binevenita.” declara Mihaela Petrovan – Presedintele Asociatiei BookLand.

https://www.trra.ro

Saptamanal, pe canalul YouTube BookLand Romania va fi urcat cate un videoclip in care un profesionist se va adresa tinerilor cu povesti de viata, sfaturi si recomandari pentru ca acestia sa isi dezvolte cunostintele, abilitatile, sa se autodepaseasca si sa identifice mai usor oportunitatile.

Insa noutatea conferintelor nu este doar formatul, ci si un nou “personaj”. In locul tinerilor care nu mai pot fi prezenti fizic la eveniment, vine Junior, noul interlocutor pentru toti mentorii. Mascota ii reprezinta pe toti tinerii curiosi si cu idei, doritori sa descopere cat mai multe lucruri noi pentru a se dezvolta si a-si atinge obiectivele. Totodata, Junior reprezinta la ora actuala si cel mai mare print 3D din Romania (1,5m inaltime).

Iti multumesc anticipat pt preluarea acestui material la rubrica Actualitate / Educatie / Cultura / Civic / ONG.

 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Persoana scoasa din lac. A fost solicitat elicopterul SMURD

observator

Mașina făcută scrum. Totul a pornit de la un scurtcircuit (Foto)

observator

Cine este marele castigator la Loto

observator