Alina Crăciun revine la CSU Brașov - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Brasov Sport

Alina Crăciun revine la CSU Brașov

Olimpia CSU Brașov a transferat-o pe Alina Crăciun pentru noul sezon competițional. Românca se întoarce la formația de sub Tâmpa după ce a mai evoluat sub comanda antrenorului Dan Calancea în stagiunea 2016-2017.

De asemenea, Alina revine în Liga Națională după o pauză de doi ani în care a fost componenta unor echipe din Italia. În sezonul trecut, ea a jucat pentru Alma Basket Patti în Serie B iar între 2018 și 2019 a fost echipiera celor de la Virtus Eirene Ragusa, formație pentru care a evoluat un singur meci în Serie A1.

https://www.trra.ro

În sezonul 2017-2018, pivotul de 1.94 metri a jucat pentru Phoenix Galați și CSU Alba Iulia, două grupări care nu mai există în acest moment. Alina a strâns medii statistice de 7.6 puncte, 8.8 recuperări, 2.2 pase decisive și o intercepție în cinci partide din campionat la formația gălățeană. Pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri a avut 4.1 puncte, 3.1 recuperări și 1.3 assist-uri pe meci în 16 confruntări din LNBF.

Alina Crăciun are în palmares o medalie de campioană națională alături de ICIM Arad în anul 2013, echipă pentru care a evoluat vreme de patru sezoane, între 2011 și 2015. În România aceasta a mai jucat la CS Olimpia București și CSM Satu Mare.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Se anunța scumpiri. Ce spun specialistii ?

observator

Cai și ponei folosiți pentru hipoterapie

observator

Un campion mondial la sah vine la un turneu in judetul Satu Mare. Vezi detalii

observator