BC CSU Sibiu câștigă amicalul cu Levski Sofia - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Sibiu Sport

BC CSU Sibiu câștigă amicalul cu Levski Sofia

BC CSU Sibiu a câștigat al doilea meci de verificare desfășurat în Bulgaria. Trupa antrenată de Dan Fleșeriu a trecut de Levski Sofia cu scorul de 96-88.

Primul act al partidei a fost unul echilibrat și încheiat la egalitate, 19-19. A urmat un sfert în care sibienii au preluat controlul și după un run de 32-19 aveau un avantaj important la pauză, 51-38. După reluare meciului, jocul a fost în continuat sub semnul echilibrului. Levski a redus din deficit după 28-25 în sfertul trei dar BC CSU Sibiu și-a consolidat victoria după un 20-20 în ultima secvență de joc.

https://www.trra.ro

Isaiah Philmore a fost cel mai bun jucător al meciului cu 29 de puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă. Marquis Addison a contribuit cu 25 de puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive. Christian Lutete a avut la râdnul său o partidă bună, încheiată cu 18 puncte și 5 recuperi. Pe lista marcatorilor au mai fost J. Johnson – 9 puncte, Lucas Tohătan – 9 puncte și Chris Cooper – 6 puncte. Rolland Torok, Aurelian Gavriloaia, Anton Rotaru și KJ Jackson au mai evoluat în această partidă, fără să puncteze.

Pentru BC CSU Sibiu urmează un nou meci amical la Sofia, în compania lui SCM U Craiova.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Se fac masuratori pe autostrada

observator

Cristina Laslo poate juca pentru CS Minaur

observator

Bani pentru crescatorii de ovine. Ce spune ministrul Agriculturii

observator