Cursuri online la trei licee din Zalau - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Salaj

Cursuri online la trei licee din Zalau

Trei licee din Zalău îşi suspendă cursurile şi vor avea în următoarele două săptămâni ore online, după confirmarea mai multor cazuri de coronavirus în aceste unităţi şcolare.

„Ca urmare a faptului că la Colegiul Naţional ‘Silvania’ sunt patru cazuri de elevi confirmaţi pozitiv cu COVID-19 (în clasele X – XII), începând de mâine, 6 octombrie, orele se vor desfăşura online, conform orarului, pentru o perioadă de două săptămâni. Menţionăm faptul că nu sunt profesori depistaţi pozitiv până în acest moment”, a precizat, luni seara, conducerea liceului, pe contul oficial de Facebook.

https://www.trra.ro

Tot în seara zilei de luni, consiliul de administraţie al Colegiului Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian” din Zalău a decis, de asemenea, trecerea tuturor cursurilor în sistem online, după confirmarea a trei cazuri de COVID-19, la doi elevi şi un profesor.

O măsură similară a fost luată la Liceul Pedagogic “Gheorghe Şincai” Zalău, directorul unităţii de învăţământ confirmând luni, pentru AGERPRES, decizia trecerii exclusiv în online a tuturor claselor, după confirmarea mai multor cazuri de coronavirus în trei clase diferite.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Legea adoptiei, modificata

observator

Mai multe ateliere auto cuprinse de foc (Foto)

observator

Coronavirus Romania: 4.360 de decese !

observator