Primaria s-a înțeles cu UTA - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Arad Sport

Primaria s-a înțeles cu UTA

Tarifele pentru exploatarea Stadionului Municipal „Arena Francisc Neuman” au fost aprobate în ședința extraordinară de vineri, 9 octombrie 2020, asta după ce în cursul dimineții reprezentanții Primăriei Arad și cei ai Clubului UTA s-au așezat la aceeași masă și au discutat punctual proiectul de hotărâre propus.

Astfel s-a convenit asupra necesității aducerii unui amendament care să elimine orice neclaritate cu privire la tarifele de utilizare a stadionului municipal, care sunt printre cele mai mici din țară, lucru confirmat și de reprezentanții clubului de fotbal.

https://www.trra.ro

În ultima perioadă au apărut în spațiul public o serie întreagă de informații false care au rezultat dintr-o interpretare eronată a proiectului de hotărâre propus. Odată clarificate aceste nelămuriri, inclusiv reprezentanții clubului sunt de părere că tarifele propuse sunt mai mult decât acceptabile și sunt printre cele mai mici din țară. În ciuda celor afirmate recent, Primăria Arad sprijină sportul de performanță și rămâne același partener loial al cluburilor sportive. Drept dovadă, în prima parte a acestui an UTA a primit 600.000 de euro și depunem eforturi ca și în această toamnă, respectând cadrul legal și în funcție de încasările bugetare -pentru că este un an dificil -vom finanța în continuare clubul UTA și echipa de baschet. Să nu uităm că fotbalul a fost singura ramură sportivă din Arad care în acest an a beneficiat de fonduri de la Primărie.”, a afirmat primarul Călin Bibarț.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Concurs de sanii amanat. Nu este zăpada destulă

observator

După ce s-a întors din concediu și-a găsit casa ocupată de trei chiriași

observator

Managerul SJU Arad și-a dat demisia

observator