Henrietta Man în cursa pentru Miss Univers - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Life Mures

Henrietta Man în cursa pentru Miss Univers

Miss Universe este unul dintre cele patru mari concursuri de frumusete. Este un eveniment anual condus de Organizatia Miss Universe, cu sediul in Statele Unite.

Târgumureșeanca Henrietta Man, în vârstă de 23 de ani se află pe lista candidatelor și a intrat în top 30.

https://www.trra.ro

Sunt o fata sociabila. Imi place sa ma aranjez. Sunt înnebunită după haine. As putea cumpăra o tonă de haine în fiecare zi și tot nu mi-ar ajunge.Viata nu poate fi mereu perfecta dar tinuta noastra poate sa fie. Imi place sa fac poze și sa fiu fotografiata.Sunt foarte fotogenica. Îmi place sa scriu si sa fotografiezi tot ce ma impresionează. Dacă nu sunt poze inseamna ca nu s-a întâmplat!Imi place creativitatea. Imi place tot ce inseamna munca artistica si, de fapt, lucrurile de genul asta nici nu le percep ca pe o munca, ci ca pe ceva ce fac din pasiune. Imi surprind intotdeauna prietenii cu tot felul de cadouri originale si creative, inspirata fiind de personalitatea lor. Imi plac lucrurile hand-made.Sunt o persoana care vede intotdeauna frumosul in lucruri, ador natura si tot ce inseamna arta. Prietenii mai m-ar descrie drept o persoana naiva sau cu capul in nori, insa nu ma intereseaza acest aspect. Printre pasiunile mele se numara teatrul, literatura, fotografia, arta florală, pictura sau muzica”, spune Henrietta.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Bisericile nu se vor deschide din 15 mai. Cine spune asta ?

observator

Klaus Iohannis: „S-a decis astăzi ca pentru majoritatea elevilor grădinițele școlile și universitățile să nu se mai redeschidă”

observator

Ploi si vijelii in toata tara

observator