Minaur a solicitat amanarea meciului de sambata - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Maramures Sport

Minaur a solicitat amanarea meciului de sambata

Datorită problemelor de sănătate cu care s-au confruntat jucătorii de la CS Minaur, meciul lor din etapa a 5-a, cu SCM Zalău, a fost amânat, fiind reprogramat pentru miercuri, 28 octombrie.

Din păcate, și meciul din etapa a 6-a va fi amânat, conducerea clubului băimărean făcând demersurile necesare la FRF. Sâmbătă, băieții antrenați de Dorin Toma aveau programat meci la Sânmartin, dar și acesta va fi reprogramat.

https://www.trra.ro

Toți componenții grupării băimărene au fost nevoiți să ia un repaus de 14 zile, iar ziua în care se iese din carantină este cea de luni. Sperăm să nu mai apară elemente negative și echipa noastră să se poată pregăti pentru jocul din etapa a 7-a, acasă, cu Gloria Bistriță (24 octombrie, ora 15.00).

Miercuri, 14 octombrie, a fost programată restanța CSM Satu Mare – CSC Sânmartin, echipa bihoreană reușind să se impună cu 1-0 (1-0). Din etapa a 5-a s-au jucat doar trei partide: Progresul Șomcuta Mare – CSC Sânmartin: 1-1; Someșul Dej – Sportul Șimleu Silvaniei: 2-3; Luceafărul Oradea – Gloria Bistrița: 0-0. Partidele CAO Oradea – CSM Satu Mare și SCM Zalău – CS Minaur au fost reprogramate pe 28 octombrie.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Cod portocaliu de instabilitate atmosferica

observator

Încep inscrierile în clasa pregatitoare

observator

Poștașii care intră în contact cu persoanele aflate în autoizolare trebuie să poarte mască protecție

observator