Au băut și au vandalizat tot. Apoi, le-au tras teapa - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Bihor Maramures Turism

Au băut și au vandalizat tot. Apoi, le-au tras teapa

Patru familii din Maramureș , opt adulți și patru copii, au decis să se distreze la Hotelul Prezident din Felix, săptămâna trecută. S-au cazat de vineri cu rezervare până duminică.

Sâmbătă au trecut la dezmăț, scandal, consum nelimitat de băuturi scumpe și meniuri exclusiviste. Au vandalizat piscina, camerele de hotel, s-au dat în spectacol iar duminică seara  s-au făcut nevăzuți fugind pe ușa din dos, uitând să-și achite consumația și cazarea.

https://www.trra.ro

Angajații hotelului au descoperit faptul că maramureșenii au fugit duminică seara în jurul orei 21:00 , după ce au vizionat înregistrările,  pe care ulterior  le-au predat poliției.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, Ioana Lascău a transmis: „Reprezentanții hotelului President au depus, vineri dimineața, o plângere penală la Poliția stațiunii Băile Felix împotriva a patru familii din județul Maramureș, sub aspectul comiterii infracțiunilor de abuz de încredere prin fraudarea creditorului și distrugere”

Au fost patru familii din Maramureş  , înregistrat pe numele de  Herman  şi Pop. Au făcut rezervare şi s-au cazat  de vineri până duminică. Sâmbătă după-amiaza au făcut comenzi destul de consistente la bar şi la restaurant. Seara în jurul orei  21.30 au început să facă gălăgie și  la piscină, să deranjeze clienţii. Nu s-au potolit , am fost nevoiți să chemăm poliția. S-au mai liniştit puțin , dar spre dimineaţă au continuat în cameră cu spectacolul. Duminică, la ora 12.00, i-au sunat colegii de la recepţie pentru a preda  camera, turiștii  au  menționat  că nu pot pleca acasă deoarece  au băut noaptea și  sunt mahmuri, au solicitat încă o noapte de cazare Au spus că merg la restaurant să servească masa şi revin ulterior . Pe la 9 şi ceva au revenit să întrebe ce sumă au de plată. Li s-a  făcut nota de plată finală, cu cazare/masă şi tot ce au mai consumat. Au solicitat ca factura să fie pe persoană juridică menționând că vor face plata prin transfer bancar. Duminică pe la ora 21.45 au plecat pe furiș folosind  uşa de serviciu a hotelului, fără să achite.” a menționat patronul hotelului President,  Fechete Dumitru

Cine sunt țeparii care ne-au făcut “cinste”, vorbim de POP OCTAVIAN EMANUEL (foto) domiciliat in Baia Mare, strada Dimitrie Cantemir,  nr. 7/2 insa isi face veacul in Ocoliș pe strada Culturii nr.85  și HERMAN PAUL din Mocira iar firma pe care au înregistrat consumația și cazarea au facturat-o pe BUILDPOE CONSTRUCT SRL din localitatea Ocoliș.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

O oradeanca in Cartea Recordurilor ! Cea mai mare ora de Kangoo Jumps ! (Video)

observator

Bătrân grabit, accidentat de o masina. A ajuns la spital

observator

Peste 90.000 de persoane au tranzitat frontiera Romaniei, în ultimele 24 de ore

observator