Muzicienii din Alba, protest în fata Primariei - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Alba Life

Muzicienii din Alba, protest în fata Primariei

Deșteaptă-te române” a fost cântat vineri seara, în fața Primăriei din Alba Iulia, de peste 50 de muzicieni și angajați din domeniul HORECA.

Puși în fața restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, restricții prin care restaurantele s-au închis la interior, iar toate evenimentele private (nunți, botezuri, majorate) au fost interzise, muzicieni și angajați ai barurilor și restaurantelor din Alba Iulia, dar și din județul Alba, au protestat în fața Primăriei Municipiului Alba Iulia. 

https://www.trra.ro

Aceștia au declarat că restricțiile impuse de pandemia de coronavirus le-au pus afacerile ”pe butuci” sau pur și simplu nu mai au unde să cânte ( în cazul muzicienilor). Protestăm pentru că nu suntem lăsați să ne facem meseria. Restricțiile ne-au afectat foarte tare, am avut un liber de două luni, cu un minim de persoane. Noi am respectat regulile, am respectat legile și trebuiau să ne lase așa în continuare. Noi asta cerem, să fim lasați cu reguli, cu un număr minim de persoane, 50, 60, 70, cum o fi. Știm și noi că este covid, nu ne așteptăm să ni se dea drumul la evenimente cum erau înainte cu 200, 300 de persoane. Vrem cu un minim de 50, 70, dar să ne lase să muncim”, a spus Luminița Pușcaș.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Se amâna „Targul de fete” de pe Muntele Găina

observator

Ce spune Ludovic Orban despre alegerile din acest an ?

observator

TIR implicat într-un accident. Doi răniți. O persoana incarcerata (Foto)

observator