Concurs de filme pe tema anticoruptiei - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Alba Life

Concurs de filme pe tema anticoruptiei

Direcţia Generală Anticorupție, în parteneriat cu Asociaţia Pro Democraţia şi cu sprijinul financiar al Fundaţiei Hanns Seidel România derulează în perioada octombrie – decembrie 2020, Proiectul #Integritate 2020, în cadrul căruia este organizat, ca activitate principală, un concurs de filme de scurt metraj cu tematică anticorupție.

Potrivit unui comunicat transmis Alba24 proiectul își propune să stimuleze implicarea cetăţenilor, în special a tinerilor, în dezvoltarea unor mesaje educative, cu ajutorul telefonului mobil sau al camerei de filmat, în cadrul unui concurs de film de scurt metraj cu tematică anticorupție.

https://www.trra.ro

Participanții la concurs sunt încurajați astfel să ia atitudine împotriva corupției și să contribuie ei înșiși, prin viziunea lor creativă, la dezvoltarea unui comportament activ și responsabil.

Concursul se adresează tuturor cetățenilor români, care au împlinit vârsta de 16 ani până la data înscrierii și se desfășoară pe două secțiuni adresate amatorilor și profesioniștilor.

Regulamentul de participare și modalitatea de înscriere pot fi consultate pe website-ul https://RofaraCoruptie.ro/.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Bani mulți pentru fermele de vaci. Vezi conditiile

observator

Modalități de achitare a contravalorii pașaportului

observator

Alexandru Rafila: 15 elevi într-o clasa, banci distantate

observator