I-au dat cea mai mare amenda din Romania - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Alte stiri

I-au dat cea mai mare amenda din Romania

Un tânăr de 20 de ani a primit cea mai mare amendă dată vreodată în România, pentru nereguli la regimul rutier. Șoferul, din orașul Siret, județul Suceava s-a ales și cu un cumul de amenzi care se ridică la suma de 20.880 lei și cu permisul suspendat până în 2024 pentru 16 nereguli la regimul rutier.

Amendă de 20.880 lei… și permisul suspendat până în 2024 Acestea sunt cele mai mari sancțiuni date vreodată unui șofer și de ele a “beneficiat” un tânăr de 20 de ani din orașul Siret, județul Suceava” este mesajul postat pe pagina MAI.

https://www.trra.ro

16 nereguli la regimul rutier au identificat polițiștii suceveni, în timp ce îl urmăreau pe acesta pentru că nu a oprit la semnalele lor.

Nu este nici o greșeală, abaterile constând în viteză excesivă (mult peste 100 de km/h în localitate), neoprire la semnal sau deplasare pe contrasens, fiind înregistrate la ore diferite și la indicatori, kilometri diferiți, astfel că au fost cumulate.

O singură înregistrare a radarului privind viteza excesivă înseamnă 90 de zile de suspendare a permisului.

Într-un final, Ionuț și Mihai, cei pe care îi vedeți în poză, alături de colegii lor, au reușit să-l blocheze pe tânărul teribilist, înainte de a pune în pericol viața cuiva.

Vă rugăm să conduceți prudent, pentru a nu vă pune viața în pericol… atât pe a dumneavoastră, dar și pe a celorlalți participanți la trafic!” se arată în postarea MAI.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Accident mortal. S-a izbit cu autoturismul de alte sase masini parcate

observator

Propunere legislativă: Impozit zero pentru restaurante, baruri, hoteluri

observator

Trafic reluat prin unele puncte de frontieră

observator