CSU Sibiu va transforma un spațiu liber în teren de baschet - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Sibiu Sport

CSU Sibiu va transforma un spațiu liber în teren de baschet

BC CSU Sibiu transformă un spațiu de aproape o mie de metri pătrați în sală de baschet cu teren omologat. Beneficiarii acestui proiect vor fi cei peste 200 de juniori ai clubului. De altfel, este pentru prima dată în istorie când CSU Sibiu va fi reprezentată la toate categoriile de vârstă.

Dezvoltarea baschetului sibian a fost dintotdeauna o prioritate pentru BC CSU Sibiu, iar lucrul acesta nu îl poți obține fără infrastructură pentru antrenamente, în primul rând. Alături de colegii mei Horațiu Floca și Laurențiu Buduleci, am reușit să creștem extrem de mult acest proiect Avem 6 antrenori, coordonați de reputatul antrenor sârb Goran Vrkic, antrenori care pregătesc peste 200 de juniori. A apărut însă problema spațiilor de antrenamente și mă bucur că alături de Zacaria și Eco Sport Team, cărora le mulțumim pentru tot sprijinul, am reușit să găsim varianta cea mai bună pentru copii legitimați la CSU, atât pentru antrenamente cât și pentru meciuri oficiale, dacă va fi nevoie” a declarat Alexandru Hanea, coordonatorul Centrului de Copii și Juniori al BC CSU Sibiu.

https://www.trra.ro

Acesta a fost completat de directorul CSU Sibiu, Horațiu Floca, care consideră proiectul un pas important spre o academie de baschet: 

E un pas important spre o academie de baschet în adevăratul sens al cuvântului, așa cum Sibiul, prin tradiția pe care o are în baschet, o merită din plin. Așteptăm să vedem în ce condiții și când putem începe și competițiile. Momentan ne bucurăm că BC CSU Sibiu continuă să inspire generații întregi de tineri și facem toate eforturile pentru a le oferi standarde cât mai bune pentru practicarea baschetului de performanță”.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Taekwondo: Doua medalii de aur și una de bronz

observator

Nelu Tătaru, anunț îngrijorător !

observator

Patriarhia Ortodoxa Romana cere redeschiderea bisericilor

observator