Un turist a murit în rezervatie - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Alba Turism

Un turist a murit în rezervatie

Un incident tragic, petrecut la Scărița Belioara, lângă Poșaga, județul Alba, a fost anunțat de Salvamont-Salvaspeo Cluj. Echipajele au intervenit în cazul unui tânăr care intrase în stop cardio-respirator, în timp ce se afla în drumeție. Viața acestuia nu a mai putut fi salvată.

Echipa Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj care asigura permanența în Stațiunea Muntele Băișorii a fost solicitată de către Serviciul Public Județean Salvamont Alba duminică, în jurul orei 16:30 pentru intervenția la un incident petrecut în zona Rezervației Scărița Belioara (județul Alba).

https://www.trra.ro

Solicitarea de sprijin a venit pentru cazul unui bărbat de 34 de ani a intrat în stop cardio-respirator în timp ce se afla în drumeție în zonă.

Salvamontiștii clujeni au ajuns la victimă, au continuat manevrele de resuscitare, au aplicat defibrilatorul, însă după o oră și 40 de minute de la începutul manevrelor, medicul din dispecerat a decis oprirea acestora și declararea decesului.

Trupul bărbatului a fost trasportat cu UTV-ul Salvamontului Cluj până în Stațiunea Muntele Băișorii și predat apoi reprezentanților Institutului de Medicină Legală Cluj”, au precizat reprezentantii Salvamont Cluj.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Impact intre trei mașini. O persoana ranita (Foto)

observator

Instabilitate atmosferica, în 27 de judete din țara

observator

A rămas încarcerat după ce s-a rasturnat cu tractorul

observator