Nelu Tătaru, anunț îngrijorător ! - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Alba Alte stiri Arad Bihor Bistrita Nasaud Brasov Cluj Covasna Financiar Harghita Hunedoara Maramures Mures Salaj Satu mare Sibiu

Nelu Tătaru, anunț îngrijorător !

Întrebat cum crede că se va putea desfăşura în siguranţă parada de Ziua Naţională, Nelu Tătaru a răspuns: „Nu cred că va fi o paradă de 1 Decembrie. Nu cred că acesta este momentul de paradă”.

În legătură cu târgurile de Crăciun, despre care jurnaliştii au spus că se caută soluţii pentru organizarea lor, ministrul Sănătăţii a subliniat că în primul rând în următoarele săptămâni trebuie găsite variante pentru a scădea transmiterea comunitară.

https://www.trra.ro

Eu cred că în acest moment trebuie să găsim variante, efectiv, pentru a scădea transmiterea în comunitate, iar până la Crăciun să ne gândim ce este săptămâna viitoare, peste două săptămâni şi apoi, ştiţi cum e, depinde de noi cum ne pregătim Crăciunul”, a arătat Nelu Tătaru.

El a mai explicat că, după luarea măsurilor de restricţie, e nevoie de o anumită perioadă de timp pentru a se vedea efectul, care ar urma să apară în aproximativ o lună.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Ce hotarari au de luat consilierii locali din Satu Mare, în sedinta de săptămâna viitoare

observator

Klaus Iohannis: “Decide pentru viitorul tau ! Voteaza !”

observator

Salvator și în timpul liber

observator