Observator Transilvan
Alte stiri

Tânăr bătut și umilit de doua fete

Un tânăr a fost bătut, umilit, pus în genunchi şi obligat să sărute pantofii de două fete, în localitatea 1 Decembrie din judeţul Ilfov, iar scenele umilitoare au fost filmate şi apoi publicate pe reţelele de socializare.

Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu câteva zile, în localitatea 1 Decembrie din judeţul Ilfov. Tânărul filmat apare în imagini în timp ce plânge şi le imploră pe cele două fete care, potrivit unor surse, ar fi în clasa a VIII-a, să îl lase în pace.

https://www.trra.ro

Imaginile îngrozitoare au fost postate pe reţelele de socializare la scurt timp după ce tânărul a fost bătut, umilit, pus în genunchi şi obligat să le sărute agresoarelor pantofii, dar şi ameninţat că va fi înjunghiat.

Cel mai probabil, cele două eleve erau însoţite şi de alţi prieteni, respectiv câţiva băieţi, care l-ar fi intimidat pe tânăr şi l-ar fi obligat să facă tot ce au vrut cele două fete.

Conflictul între tânăr şi cele două fete ar fi pornit pe internet, iar fetele au vrut apoi să se răzbune.

Astfel, tânărul a ajuns într-o casă în care se aflau mai mulţi prieteni, printre care şi cele două fete, iar de acolo a pornit totul.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Ce decizie a luat Ministerul Educatiei ?

observator

E bătut în cuie ! Reguli pentru angajatori !

observator

Tradiții, obiceiuri și superstiții în Ajunul Crăciunului

observator