Jucatoare de tenis, suspendata pe viața - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Sport

Jucatoare de tenis, suspendata pe viața

Aleksandrina Naydenova (28 de ani) a fost suspendată pe viață din orice activitate legată de tenis, a anunțat Unitatea pentru Integritatea Tenisului (TIU).Pe lângă suspendare, Naydenova va fi nevoită să plătească și o amendă majoră, de 150.000 de dolari.

Măsurile drastice au fost aplicate după ce jucătoarea născută la Plovdiv a refuzat să coopereze cu Unitatea pentru Integritatea Tenisului. Ea a încălcat de 13 ori normele din Programul Anticorupție din Tenis, 12 dintre abateri având legătură cu trucarea de meciuri.

https://www.trra.ro

Naydenova a atins cea mai bună clasare din carieră în septembrie 2019, când ocupa locul 218 la simplu. La dublu, bulgăroaica a ajuns până pe locul 95, în septembrie 2017.

Ultimul turneu la care a participat Naydenova a avut loc la Hua Hin, în Thailanda, în perioada 12-17 noiembrie 2019.

De la 20 noiembrie 2020, Aleksandrina Naydenova nu mai are dreptul să joace sau să asiste la competițiile de tenis autorizate de forurile competente.

În noiembrie, TIU a sancţionat alţi doi bulgari tot pentru că au luat parte la trucarea unor meciuri. Karen Haciatrian a fost suspendat pe viaţă, iar fratele său, Iuri Haciatrian, a primit o suspendare de 10 ani, potrivit Agerpres.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Minaur aduce un jucător de la Sporting Lisabona

observator

Concurs de sanii amanat. Nu este zăpada destulă

observator

Karateka din Carei, bronz la mondiale. Cine este sportivul (Foto)

observator