Baschet: Nu au avut mila de oradence - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Arad Bihor Satu mare Sport

Baschet: Nu au avut mila de oradence

FCC Baschet Arad a început cu o victorie ușoară noua ediție de campionat. Elevele lui Bogdan Bulj au folosit echipamentul roz contra tinerelor orădence și și-au folosit din plin superioritatea sub panou. Toate jucătoarele de la FCC și-au trecut numele pe lista marcatoarelor.

Antrenorul sârb le-a trimis în formula de start pe Hadzovic, Armanu, Fodor, Ardelean și Karakasevic. Veres a răspuns cu Mangra, Veres, Kokovay, Farago și Judeu. Arădencele au profitat de talia superioară, au concentrat jocul pe fetele înalte și s-au desprins rapid prin Karakasevic, Ardelean și Beadle, având și contraatacuri reușite. La prima pauză FCC conducea cu 27-8. Sfertul secund secund a continuat să curgă în favoarea arădencelor, dar nu au mai fost la fel de concentrate și și-au adjudecat parțialul la doar nouă puncte. 48-20 era la scorul la jumătatea partidei în favoarea jucătoarelor echipate în roz.

https://www.trra.ro

Favoritele au dominat partea a doua, ducându-și adversarele la limita timpului de atac și reușind multe intercepții. A fost rândul lui Nagy să se remarce sub panou, atât cu puncte, cât și cu recuperări ofensive. 71-25 arăta tabela la ultima pauză. Scorul pe tabelă s-a blocat la 80-25 pentru arădence, dar acestea au continuat să se desprindă, chiar dacă și-au pierdut din concentrare la finalizare. Akathiotou a reușit câteva intercepții, fiind cea care a marcat coșul pentru a depăși suta. S-a încheiat 101-30 și FCC Baschet Arad a făcut o încălzire bună pentru duelurile mult mai dificile care urmează la turneul de la Satu Mare.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

ANM: Ploi, vânt, vijelii și grindina

observator

Dosare penale pentru furt de lemne

observator

Satu Mare: 229 de persoane in carantina

observator