A mixat direct din cetate - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Arad Life

A mixat direct din cetate

Fără concerte, fără spectacole, fără evenimente cu public. Interdicțiile au făcut ca în acest an de Ziua Națională singura posibilitate pe care au avut-o artiștii de a ajunge în casele arădenilor să fie prin intermediul platformelor online.

Chiar și așa, au fost oameni care au dat dovadă de creativitate și inventivitate și au reușit să transmită emoția petrecerilor din anii trecuți. Sebastian Cojocaru, DJ Sebuh așa cum îl știu arădenii și nu numai, a venit în acest an cu un proiect inedit. A mixat din Cetatea Șiria pentru arădeni. Cu platanele instalate în vârful Cetății, cu reflectoare ce luminau în culorile tricolorului și cu foarte multă emoție, DJ Sebuh a mixat, singur, dar cu sute de arădeni urmărindu-l online.

https://www.trra.ro

Proiectul s-a numit «Un Apus Romanesc» și prin intermediul lui am dorit, în primul rând să duc mai departe arta și muzica în această perioadă dificilă, plină de restricții, în care toate evenimentele cu public sunt interzise. Am vrut să arăt că lucrurile nu se opresc în loc, că trebuie să fim pozitivi și încrezători că totul va evolua spre bine”, ne-a mărturisit Sebastian.

În continuare, DJ-ul arădean a precizat: „A devenit o tradiție pentru mine ca în fiecare an să organizez o noapte românească pe data de 1 Decembrie, o petrecere exclusiv cu muzică românească, tradiție pe care am reușit să o duc mai departe și anul acesta, chiar dacă altfel”.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Expozitie caritabila de „Ziua Protectiei Civile”. Expune un pompier din Oradea

observator

Medalii multe pentru culturismul aradean. Constantin si Adriana Bisca, pe podium (Foto)

observator

Toyota pregătește mașina electrică ce nu trebuie incarcata niciodată

observator