Femeie găsită moartă. Soțul acesteia, retinut - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Bistrita Nasaud

Femeie găsită moartă. Soțul acesteia, retinut

Ziua Națională a zguduit comuna Runcu Salvei la vestea că o femeie de numai 41 de ani a fost găsită moartă în locuința ei neîncălzită. La prima vedere, intoxicată cu alcool, a intrat în hipotermie și a murit.

Sesizați de medici care au găsit numeroase leziuni pe corpul ei, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud au început o anchetă și au aflat că biata femeie era plină de răni, tăieturi, înțepături, fracturi inclusiv ale craniului. Extinzând cercetările asupra soțului femeii, procurorii au aflat că undeva la începutul lunii noiembrie bărbatul a lovit-o cu pumnii și picioarele, i-a aplicat lovituri cu scaunele, cu bâta, cu lopata și a tăiat-o cu cuțitul în repetate ori. Ca urmare, bărbatul de 45 de ani a fost reținut și apoi arestat fiind acuzat de comiterea infracțiunii de tentativă de omor sub forma violenței în familie.

https://www.trra.ro

Contactat telefonic, primarul comunei Runcu Salvei, Anchidim Pavelea, a declarat că cei doi erau agricultori, locuiau în afara satului și nu aveau vecini. ”A sunat o dată la noi acum vreo 2-3 săptămâni că a bătut-o soțul, am trimis Poliția, dar nu a mai recunoscut că a fost agresată. A zis că a lovit-o taurul cu cornul. Erau izolați, Dumnezeu știe ce făceau acolo”, a spus primarul care susține că altceva în afară de sesizarea respectivă nu a mai primit din partea femeii.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Concursul „Drumul spre celebritate” se va adresa pentru prima dată păstrătorilor tradițiilor românești

observator

Perchezitii în cazul permiselor false

observator

Vrei să fi ofițer de pompier?

observator