Observator Transilvan
Alba Alte stiri Arad Bihor Bistrita Nasaud Brasov Cluj Covasna Harghita Hunedoara Maramures Mures Pastila de sanatate Salaj Satu mare Sibiu Tehnologie

O nouă platformă online pentru șomerii români

Șomerii își vor putea căuta un loc de muncă pe o platformă online nou înființată. Lucrezdinnou.ro este prima platformă online de reconversie profesională menită să îi ajute pe cei rămași fără un loc de muncă în contextul pandemiei de Covid-19.

Aceasta îi oferă utilizatorului instrumente de reconversie profesională precum testele de carieră, training-uri video şi sfaturi care îl pot ajuta să se reorienteze către alt domeniu de activitate.

https://www.trra.ro

Pe această platformă vor fi afișate opţiuni de job-uri disponibile pentru utilizatori iar cei interesați vor găsi o bază de date actualizată permanent cu ultimele locuri de muncă disponibile atât în mediul privat, cât și în cel public.

Platforma va aduna locuri de muncă disponibile atât de la Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă cât și de pe cele mai mari platforme de job-uri din România.

Platforma destinată șomerilor este lansată de către compania Coca-Cola HBC România, în parteneriat cu The Social Incubator, proiectul fiind sprijinit de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

O tânăra născută la Cluj, adoptata de o familie din Malta, își cauta părinții (Foto)

observator

RMN performant în dotarea SJU Miercurea Ciuc

observator

131 locuri de muncă vacante oferite de AJOFM Satu Mare

observator