Turiști amendati în Apuseni - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Alba Turism

Turiști amendati în Apuseni

Administrația Parcului Natural Apuseni anunță că mai mulți turiști au fost amendați, duminică, după ce au intrat în zone naturale protejate cu mijloace motorizate. În total, au fost date amenzi de 15.000 de lei.

Administrația Parcului Natural Apuseni, în colaborare cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba desfășoară acțiuni de informare/prevenire a persoanelor fizice/juridice privind accesul cu mijloace motorizate în afara drumurilor publice pe suprafața ariilor naturale protejate administrate.

https://www.trra.ro

Ca urmare a patrulei din data de 27.12.2020, în zona Arieșeni – Vârtop au fost aplicate 3 sancțiuni, iar totalul amenzilor aplicate a fost de 15000 lei”, potrivit sursei citate.

Administrația mai precizează că ”sancțiunile au fost aplicate persoanelor care nu au respectat prevederile legale privind accesul cu mijloace motorizate în afara drumurilor publice pe suprafața ariilor naturale protejate, cu toate ca au fost informate în prealabil prin diferite mijloace cu privire la obligația respectării acestor restricții”.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Cod galben de ninsori în mai multe judete din țara

observator

Productia agricola, în scădere. Ce spun statisticile ?

observator

Cand vor avea loc alegerile parlamentare ?

observator