Ultramaraton pe Via Transilvanica - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Sport

Ultramaraton pe Via Transilvanica

Ultramaratonistul Tibi Ușeriu vrea să organizeze anul acesta prima competiție importantă de alergare de pe Via Transilvanica. Ultramaratonul ar urma să înceapă la Putna și să aibă finișul la Piatra Fântânele.

Via Maria Theresia a lipsit foarte mult, oamenii au vrut să se întâlnească, să alerge, era un proiect extraordinar de bun pentru promovarea zonei, pentru frumusețile noastre. În plus, am dobândit un partener local foarte serios. Este vorba de compania Datacor care ne ajută să facem o buclă. Dacă vine cineva în Bistrița-Năsăud și vrea să știe ce înseamnă Via Transilvanica, noi putem să-l trimitem până la Lunca Ilvei pe un drum și să-l invităm să vină pe celălalt drum pe care îl amenajăm cu Datacor și bineînțeles că acolo trebuie să tragem repede un maraton dacă se poate. Surprize vor fi destule, dar un ultramaraton care să pornească de la Putna și să fie pe 160 de km și să se oporească la Tășuleasa Social, neastâmpăratul de Tibi precis va organiza. Acum, mai depinde și de ce vrea domnul acesta, SARS-CoV-2. Și el are foarte multe de spus în planurile noastre, iar Dumnezeu râde de planurile noastre, așa că să fim sănătoși, să mergem înainte și să vedem ce iese”, a spus Alin Ușeriu, președintele Asociației Tășuleasa Social într-un interviu pentru Timp Online.

https://www.trra.ro

Într-o conferință de presă care a avut loc la Suceava, Tibi Ușeriu a spus că ultramaratonul ar urma să fie organizat la începutul lunii iunie 2021.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Nestor Colmenares este noul jucător al lui U-BT Cluj-Napoca

observator

U-BT Cluj a început antrenamentele în aer liber

observator

Vouchere pentru copiii care se legitimează la un club sportiv

observator