Judoka legitimați la CS Unirea Alba Iulia, convocați la Centrul Național de Pregătire a Juniorilor - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Alba Sport

Judoka legitimați la CS Unirea Alba Iulia, convocați la Centrul Național de Pregătire a Juniorilor

Alexandru Sibișan și Alexia Laura Bogdan, judoka legitimați la Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia, au fost convocați la Centrul Național de Pregătire a Juniorilor, în vederea participării la programul de pregătire centralizată, conform calendarului Federației Române de Judo.

Sportivii secției de judo din cadrul CS Unirea Alba Iulia sunt antrenați de profesorii Alin Dinu și Cristian Dinu. Lotul național la masculin s-a întrunit la Poiana Brașov, iar la feminin, la Cluj-Napoca.

https://www.trra.ro

Pregătirea centralizată a sportivilor a început recent și se întinde până la mijlocul lunii februarie. Cantonamentele se desfășoară în condiții de maximă siguranță, cu prezentarea buletinului de analize negativ la testul COVID-19 și a vizei medicale.

Atât Alexandru Sibișan (16 ani, categoria 81 de kilograme), cât și Alexia Laura Bogdan (15 ani, categoria 48 de kg) sunt sportivi de mare perspectivă, care au obținut medalii importante la competiții naționale.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Alba și Cluj au bătut la volei ! Vezi rezultatele !

observator

Munca suplimentara. Ce spune Codul Muncii

observator

Rabla pentru electrocasnice începe pe 15 decembrie

observator