Partia teleschi, inchisa - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Bistrita Nasaud Turism

Partia teleschi, inchisa

Temperaturile au crescut, au început ploile, iar Pârtia Teleschi de pe Dealul Cocoșului din Unirea, în lungime de 300 de metri, a devenit impracticabilă.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile pârtia mică, deservită de teleschi, nu va putea fi deschisă astăzi, 24.01.2021. În funcție de evoluția temperaturilor, pârtia va fi redeschisă atunci când vor putea fi asigurate condițiile optime pentru buna ei funcționare”, a anunțat Primăria Bistrița.

https://www.trra.ro

Pârtia mică s-a deschis în 18 ianuarie și a funcționat 6 zile. Pârtia mare, de 1.300 de metri și deservită de telescaun, nu a fost deschisă în actualul sezon de iarnă.

Reamintim că Pârtia Cocoş din Unirea, obiectiv pe care Primăria Bistriţa l-a construit cu bani obținuți prin accesarea unui credit bancar, a funcționat 10 zile în sezonul 2017-2018. În 2018-2019 a depășit ”performanța” cu încă patru zile, având un total de 14 zile de funcționare, iar în sezonul 2019-2020 pârtia mare s-a deschis în 23 ianuarie 2020 și s-a închis după patru zile de funcționare, pârtia mică rămânând deschisă până la începutul lui februarie.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Amenzi mari pentru gălăgioşi

observator

Tarom si-a suspendat toate cursele interne

observator

Telescoala pentru candidatii care se pregătesc de Bac

observator