Telekom crește prețul fiecărui abonament fix și mobil începând cu 1 martie - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Alba Alte stiri Arad Bihor Bistrita Nasaud Brasov Cluj Covasna Financiar Harghita Hunedoara Maramures Mures Salaj Satu mare Sibiu

Telekom crește prețul fiecărui abonament fix și mobil începând cu 1 martie

Telekom România își anunță clienții că, de la 1 martie 2021, prețul pentru fiecare serviciu fix (voce, internet sau TV) va fi majorat cu 0,60 euro TVA inclus (0,50 euro fără TVA).

Prețul pentru fiecare Serviciu fix (Voce, Internet sau TV) va fi majorat cu 0,60 euro TVA inclus (0,50 euro fără TVA). În cazul în care beneficiați de un Pachet de Servicii alcătuit din două sau mai multe Servicii fixe, majorarea se va aplica pentru fiecare Serviciu fix inclus în Pachet. Majorarea se adaugă la prețul redus al Serviciului fix/Pachetului de Servicii (prețul rezultat după aplicarea reducerilor/promoțiilor de care beneficiați conform contractului), prețul final fiind determinat prin însumarea prețului redus cu majorările evidențiate în factura dvs. Majorarea prețului conform acestei notificări se va regăsi pe factura dvs. evidențiată la linia Majorare 3 abonament Voce/Internet/TV. De asemenea și prețul pentru fiecare Serviciu Mobil va fi majorat cu 0.60 euro TVA inclus (0.50 euro fara TVA).

https://www.trra.ro

Prin urmare, prețurile serviciilor fixe și mobile vor suferi o mărire de 0.60 euro, TVA inclus, pentru fiecare serviciu. Astfel, pentru 3 servicii active, clienții vor plăti cu 1.8 euro mai mult la factura Telekom.

Majorarea nu se aplică echipamentelor achiziționate în rate sau închiriate. Totodată, clienții care nu sunt de acord cu această majorare de preț, pot rezilia contractul în termen de 30 de zile de la data primirii notificării, indiferent dacă se află sub perioada contractuală, fără plata taxelor de despăgubire.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

„Luminatorii satelor”, la o noua editie

observator

Covid Romania: S-a trecut de 24.000 de decese !

observator

Stefan Hrusca revine la Baia Mare … cu un nou concert

observator