Ministerul Educatiei: Anunț important despre vaccinarea cadrelor didactice - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Alba Alte stiri Arad Bihor Bistrita Nasaud Brasov Cluj Covasna Harghita Hunedoara Maramures Mures Pastila de sanatate Salaj Satu mare Sibiu

Ministerul Educatiei: Anunț important despre vaccinarea cadrelor didactice

Este posibil ca vaccinarea prioritară a personalului din sistemul de învăţământ să demareze chiar în săptămâna care vine, o decizie în acest sens urmând a se lua luni, spune ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu.

Din analiza făcută astăzi, 21 februarie, împreună cu CNACAV, rezultă că este posibil ca vaccinarea prioritară a personalului din sistemul de învăţământ să demareze chiar în această săptămână. O decizie se va lua în cursul zilei de mâine (luni, 22 februarie) şi va fi anunţată de CNACV”, se arată într-o informare a Ministerului Educaţiei.

Pentru programare va trebui ca fiecare inspectorat şcolar judeţean şi fiecare universitate să furnizeze cât mai repede către DSP listele nominale cu personalul din învăţământ care doreşte să se vaccineze în aceste centre dedicate (grupat în funcţie de vârstă, sub şi peste 55 ani).

https://www.trra.ro

Până în prezent s-au vaccinat 42.000 angajaţi ai sistemului de învăţământ, din care 21.000 au făcut şi rapelul.

În acest moment, în platformă de vaccinare s-au înregistrat 128.817 angajaţi din sistemul de învăţământ”, a mai precizat Ministerul Educaţiei.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Incendiu la bloc. Acoperisul si mai multe apartamente distruse (Foto&video)

observator

Aproape 400 de persoane in carantina, dupa ce au intrat in tara pe la Petea

observator

S-a cutremurat pământul în Vrancea. S-a resimtit și în Brașov și Sibiu

observator