Accident grav in Floresti. 4 victime - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Cluj Satu mare

Accident grav in Floresti. 4 victime

Un accident grav de circulație s-a produs luni (22 februarie) seara in Florești. În evenimentul rutier au fost implicate trei mașini.

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au intervenit ca urmare a unui accident rutier, produs pe strada Avram Iancu din localitatea Florești.

https://www.trra.ro

La fața locului au fost găsite trei masini avariate. Într-unul dintre acestea se afla o femeie în stare de conștiență, dar care acuza dureri și pentru extragerea căreia pompierii au acționat cu echipamentele specifice, fiind tăiată una dintre portierele autoturismului, astfel încât să nu-i fie agravate posibilele leziuni.

Femeia, în vârstă de cca 40 de ani, a fost consultată de către echipajul SMURD și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Au mai fost consultate trei persoane implicate în accident, fără a fi transportate la spital.

O asistentă medicală aflată în timpul liber, din cadrul Spitalului Clinic Județean și care încadrează și echipajele SMURD, a acordat primul ajutor calificat victimelor accidentului înainte de sosirea forțelor de intervenție și le-a sprijinit și ulterior.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Vei rămâne fără permis dacă nu treci testul ! Vezi noile reguli !

observator

Copil lovit de o mașină

observator

Pastele Ortodox. Ce aveți voie și ce nu

observator