Microbuz din România, curse neautorizate în Italia. Amenzi usturatoare - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Uncategorized

Microbuz din România, curse neautorizate în Italia. Amenzi usturatoare

Un microbuz care efectua transport de pasageri și pachete din România în Italia, fără permise și fără respectarea regulilor anti-covid, a fost oprit de Poliția Locală la Loreggia (Padova).

Șoferul, dar și pasagerii, s-au ales cu amenzi usturătoare, de peste 2 mii de euro.

https://www.trra.ro

Vineri, la 8 dimineața, o patrulă de motocicliști a observat o autoutilitară Mercedes Sprinter cu o remorcă pentru bagaje, oprită în Piazza Baratella. În vehicul erau 9 români și compartimentul de încărcare era plin cu pachete și articole de uz casnic.

Autoutilitara nu a fost autorizată pentru acest tip de activitate, rezultând a fi un vehicul privat normal fără autorizație. Șoferul, un român în vârstă de 22 de ani, a fost sancționat și a plătit imediat amenda pentru a putea relua călătoria.

Pentru toți ocupanții autoutilitarei care nu purtau mască și nu respectau distanța de un metru, a fost aplicată penalizarea de 400 de euro. Și au preferat să plătească imediat, cu o reducere de 30%.

Șoferul a primit, de asemenea, o penalitate suplimentară de 533 de euro pentru că nu a comunicat intrarea în Italia autorității sanitare competente.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

1.952 de cazuri infectate cu COVID-19, in Romania !

observator

Bărbat din Aiud surprins de jandarmi la pescuit … fără voie

observator

Salina Praid, un loc de atractie in inima Gurghiului. Merita vizitata (Foto)

observator