Zeci de perchezitii la traficantii de droguri - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Hunedoara

Zeci de perchezitii la traficantii de droguri

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Alba împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Alba Iulia au efectuat marți, 23 februarie, un număr de 27 de percheziții domiciliare, pe raza județului Hunedoara, la locuințele unor persoane suspectate de săvârșirea infracțiunii de efectuarea fără drept, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Potrivit procurorilor în cauză s-a reținut faptul că, începând din anul 2019, suspecţii au desfăşurat activităţi infracţionale pe raza judeţului Hunedoara, comercializând substanţe etnobotanice cu precădere către consumatori din municipiile Deva, Hunedoara şi Orăştie, din judeţul Hunedoara şi Cugir, judeţul Alba, la prețuri cuprinse între 30 și 50 lei/doză sau 150 de lei/gram.

https://www.trra.ro

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 3 kilograme de masă vegetală, cântare electronice, doze destinate comercializării și peste 12.000 de lei.

La sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au fost conduse, în vederea audierii, un număr de 19 persoane.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Purtarea mastii de protecție, obligatorie și în judetul Hunedoara

observator

Noi decese ! Bilantul a ajuns la 122 de morti !

observator

Polițiștii au intervenit la peste 3000 de evenimente

observator