L-a injunghiat din gelozie (Fotogalerie) - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Satu mare

L-a injunghiat din gelozie (Fotogalerie)

Panica mare în aceasta seara (azi, 26 februarie), în zona Burdea din Satu Mare. Un pustan de 15 ani a fost injunghiat, lângă restaurantul McDonald’s de pe Drumul Careiului.

Copilul a suferit trei răni prin injunghiere, una la nivel temporal, dar și în umarul stang. La fata locului s-au deplasat atât echipaje de la Poliție cât și de la Ambulanța. Victima a fost transportata la UPU. Băiatul a fost stabilizat și este în afara oricarui pericol.

https://www.trra.ro

Totul s-a întâmplat pe fondul geloziei, adolescentul fiind înjunghiat din cauza unei fete de 14 ani. Potrivit informațiilor pe care le deținem la aceasta ora, atacatorul are 16 ani și este cunoscut cu probleme psihice și deviatii comportamentale.

Acesta a fost reținut de catre Polițiști. Atacatorul s-a ascuns in cimitirul de langa Podul Decebal, acesta fiind si locul din care a fost ridicat de catre politisti. De asemenea, a fost găsită și arma cu care acesta și-a atacat victima.

Oamenii legii au deschis o ancheta pentrua stabili cu exactitate întregul film al tragediei. Tânărul de 16 ani va fi dus în fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

Revenim cu detalii.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Cum va fi vremea în Transilvania ?

observator

Ziua Internaţională a Voluntarilor, marcata și la Satu Mare

observator

Ce film puteți urmări în aceasta seara la TIFF

observator