Cu mașina în stalp - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Maramures

Cu mașina în stalp

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Bogdan Vodă au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui accident rutier produs pe raza localității Şieu.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 21 de ani din Botiza, a condus un autoturism pe D.J. 186 din direcția Bogdan Vodă înspre Șieu, iar la un moment dat într-o curbă periculoasă la dreapta, semnalizată prin panouri succesive, a părăsit partea carosabilă prin stânga şi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

https://www.trra.ro

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a refuzat să fie transportat la spital de un echipaj SMURD în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.71 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe locul din dreapta față a fost identificat un pasager ca fiind un tânăr de 25 de ani, care nu a suferit leziuni în urma accidentului.

Atât conducătorul auto, cât și pasagerul, nu purtau centura de siguranță în momentul producerii accidentului.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Cine este tânărul suspectat de crima din Viseu de Sus (Foto)

observator

Salvamont Maramures mai bifeaza o reusita

observator

Valoarea tichetelor sociale pentru grădinița se dubleaza. Vezi de când

observator